Mer enn 90% av den norske befolkningen spiser minst èn bit i måneden, men får vi virkelig det vi vil ha fra Stabburet?
Hva er det? Pizza, industrien som produserer mer enn 100 millioner i året. Så, hvordan vet du om det stykket du spiser egentlig holder standarden? Og om noen av disse er gode?

Er ikke det hva alle pizzaelskere er ute etter? Kvalitet. La oss ta en titt på hvilke elementer en kvalitets-pizza har: En kvalitets-pizza er en pizza som gir oss tre unike kvaliteter. Den første er utseende – hvis den ikke ser god ut, hvordan tror du den kommer til å smake?

Hvordan du baker pizzaen, er det andre vitale du må passe på for en kvalitetspizza. Kunder er ikke ute etter en deig-aktig pizza med en svidd utside, de vil ha pizzaen akkurat rett!
Bakingen av pizzaen er avhengig av et par ting ; riktig baketid, temperatur, og toppingen. Pizzasteder tilbringen utallige timer hvert år, for å perfeksjonere den korrekte tiden og temperaturen. Tid og temperatur burde bli holdt under oppsikt, fordi de altid kan trenge en liten justering her og der. Justeringene kan være grunnet temperaturen utenfor ovnen, været, en ren ovn, og tykkelsen. Hver toppping har en riktig mengde som burde bli distribuert over pizzaen, ikke bare i midten. Men når du bestiller flere forskjellige, ville det vært umulig å distribuert den ene toppingen på pizzaen, ganske enkelt fordi den ikke ville blit stekt ordentlig.

Det siste aspektet for en kvalitets-pizza, er smaken.

Det er i bunn og i grunn det vi er ute etter, en fantastisk smakfull pizza. We har alle vår favoritt-pizza, og sted, som vi bestiller fra. Hvorfor? Er det fordi den faktisk smaker så godt, eller grunnet utseende på den? Vi er alle forskellige, og vi har alle forskjellig smak, selv om det bare kan være psykoloisk. Hvis du ser en pizza som er så perfekt lagd, og appellerer til øynene dine, kommer den i 9 av 10 tilfeller til å smake slik den ser ut. Dette er grunnen til at alle pizzasteder fokuserer veldig på utseende av produktet sitt. Når den ser fantastisk ut, kommer den mest sannsynlig til å smake slik også. Ja, det er sant, det finnes mange pizzasteder som har en utrolig smakfull pizza, som ikke ser så bra ut – og du vet hvor det er! Valget er ditt, så la oss ta opp telefonen og ringe vår favoritt for den pizzareklamen du så i går!

Og kniver i keramikk er perfekte til å kutte opp pizzaen med, skarpe og fine å bruke.