PAIDEIG:

3 1/2 dl hvetemel
1 1/2 dl Kesam 1%
50 g smør
1/2 ts salt
2-3 ss kaldt vann

Bland sammen ingrediensene, gjerne i foodprosessor. Bruker du foodprosessor så kjør den bare ett minutt. Legg deigen i kjøleskapet i 30 minutter. Kjevle ut og trykk ut i en ca. 24 cm paiform. Prikk bunnen med gaffel og forstek i 10 minutter på 200 grader.

FYLL:

400 g karboadedeig
1 pose Taco Spice Mix
1 glass Hot Taco Sauce
1 liten boks ananas
3 egg
2 dl lettmelk
2 tomater
1 stort fedd hvitløk
15 cm purreløk
1/2 rød paprika
50 – 100 g revet light-ost

Brun karbonadedeigen, tilsett taco krydder og saus. Ha i ananas og hakket paprika. Rør om og kok uten lok i 5-10 minutter. Press hvitløken i kjøttblandingen på slutten av koketiden. Legg deretter kjøttfyllet i paiskallet.

Bland sammen egg og melk, og hell dette over blandingen. Topp med tomatskiver, purreløk og revet ost. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. Serveres med frisk salat og hjemmelaget guacamole.