Ingredienser:
1 pk butterdeig
600 g gresskarkjøtt
85 g melis
½ ts allehånde
1 ts ingefær
3 egg
1½ dl kaffefløte
½ ts muskatnøtt

Fremgangsmåte:

Kjevle ut noen plater av butterdeigen slik at den dekker en 20 cm form. Hell noen erter i formen og blindstek bunnen i 10 minutter ved 190 grader.

Skjær gresskarkjøttet i terninger. Ha litt vann i bunnen av en kjele og hell gresskarkjøttet over. Kok opp og la småkoke til det er mørt, det tar minst 15 minutter. Hell i et dørslag og la dryppe godt av seg. Kjør deretter i food processor. Tilsett deretter de øvrige ingrediensene og rør godt til du har en kremaktig konsistens. Hell massen i formen og dryss muskatnøtt over. Stek ved 190 grader i ca 1 time. Pass på at toppen ikke blir for brun, da må du dekke til med folie.

Server med melisdryss.