Paiskall:
2 ½ dl hvetemel
100 g smør
2 ss vann

Fyll:
1/2 boks cottage cheese
1/2 boks lettrømme
1/2 dl finhakket fersk basilikum
8 soltørkede tomater, finhakket
1 bunt grønn asparges
500 g reker med skall eller
250 g rensede reker
1 salathode
150 g krepsehaler
1 sitron, i skiver
dill

Paiform, ca. 24 cm i diameter
I stekeovnen: 225 °C, ca. 15–20 minutter.

Bland alle ingrediensene til paibunnen i en food processor og kjør raskt til deigen samler seg. Ha deigen i plast og sett den kaldt ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i paiformen, godt opp langs kanten. Prikk skallet med en gaffel og stek det. Avkjøl paiskallet.
Bland sammen cottage cheese, rømme, basilikum og tomater. Legg dette i bunnen av paiskallet. Kok asparges knapt myke i lettsaltet vann og la den renne av.
Rens reker og legg reker, asparges, salatblader og krepsehaler vekselvis rundt oppi paien. Pynt med sitronskiver og frisk dill.